Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home4/rpri0074/public_html/ultimastrigare.ro/config/baza.php on line 7
Ultimastrigare.ro - anunturi, licitatii
logo ultimastrigare.ro
Cumpara
Contact
YouCanVisit Travel Portal
Bine ai venit !
Auto
Fashion&Lifestyle
Electronice
Imobiliare
Casa&Gradina
Arta&Colectii
Prestari servicii
Afaceri&Industrie
Animale
Alimente&Bauturi
Calatorii&Timp Liber

Cum cumperi

Pentru a vizualiza produsele prezentate pe site in cadrul anunturilor/licitatiilor nu este necesar sa aveti un cont activ  insa, pentru a cumpara sau participa la o licitatie este necesar sa aveti un cont  pe PrimaStrigare.ro si sa fiti autentificati pe pagina dumneavoastra de utilizator, introducand user-ul si parola stabilite in sectiunea "Inregistrare".

 

 

Pentru a cumpara un produs va recomandam sa parcurgeti pasii urmatori:

 

1. Cautarea produsului dorit - prin folosirea campului de cautare din pagina principala sau prin cautare in categoria vizata.

2. Informarea cu privire la produsul cautat - vizualizati descrierea produsului si, eventual, pozele oferite de vanzator.

3. Verificarea credibilitatii vanzatorului - vizualizarea calificativelor permite o evaluare a vanzatorului in baza activitatii sale trecute si prin prisma opiniei fostilor  cumparatori despre produs, cat si despre vanzator.

4. Cumpararea  sau licitatia

 

In cazul cumpararii (anunturi), pentru solicitarea datelor de contact ale vanzatorului sau a unor informatii suplimentare, dati click pe butonul "Cumpara", care va deschide o zona de corespondenta cu vanzatorul ce va permite sa solicitati acestuia informatiile dorite si reprezinta primul pas in acordarea calificativelor.

In cazul licitatiilor, puteti licita trimitand oferte de pret vanzatorului, obligatoriu mai mari decat pretul de pornire sau puteti accepta pretul de vanzare instant stabilit de vanzator, dand click de butonul "Cumpara instant".

Pentru a plasa o oferta de pret dati click pe butonul "Liciteaza". In cazul in care sunt deja plasate licitatii pentru produs si licitatia este inca deschisa, pretul oferit de dvs. trebuie sa fie mai mare decat ultima oferta de pret plasata inainte.

Atentie!: Suma licitata poate fi cu cel mult mai mare 10% decat ultima oferta sau decat pretul de pornire, daca nu s-a facut inca o oferta.

Toate ofertele de pret (licitatiile) apar in pagina de produs in sectiunea "Istoricul licitatiilor".

Licitatia se incheie:

- la expirarea licitatiei (informatie accesibila in lista de produse si pe pagina de produs, in sectiunea  "Timp ramas"), castigator fiind utilizatorul care a oferit cel mai mare pret

- cand produsul este cumparat instant, prin optiunea "Cumpara instant". In ambele cazuri anuntul devine inactiv.

Un user poate licita pentru acelasi produs de maxim 3 ori in 24 ore.

Daca esti castigatorul licitatiei vei primi un mesaj corespunzator in "Contul meu", sectiunea "Mesajele mele".

Va recomandam sa folositi serviciul de mesagerie al site-ului pentru a comunica cu vanzatorul, acesta fiind un prim pas in acordarea calificativelor.