Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home4/rpri0074/public_html/ultimastrigare.ro/config/baza.php on line 7
Ultimastrigare.ro - anunturi, licitatii
logo ultimastrigare.ro
Cumpara
Contact
YouCanVisit Travel Portal
Bine ai venit !
Auto
Fashion&Lifestyle
Electronice
Imobiliare
Casa&Gradina
Arta&Colectii
Prestari servicii
Afaceri&Industrie
Animale
Alimente&Bauturi
Calatorii&Timp Liber

Cum vinzi?

Pentru punerea in vanzare/scoaterea la licitatie a unui produs este necesar sa aveti un cont  pe PrimaStrigare.ro, sa fiti autentificati pe pagina dumneavoastra de utilizator, introducand user-ul si parola stabilite in sectiunea "Inregistrare" si sa aveti in contul dvs. de pe PrimaStrigare.ro minim 2€ (costul unui anunt/licitatie fara promovare).

  

Modalitati de vanzare

Anunt - punerea in vanzare a unui produs cu pret fix, afisat in descrierea anuntului. Activarea unui anunt presupune achitarea unei taxe de 2€+TVA, putandu-se folosi si modalitatile de promovare. Nu se percep alte taxe sau comisioane suplimentare. Valabilitatea unui anunt este de 30 zile calendaristice.

In cadrul unui anunt pot fi puse in vanzare unul sau mai multe produse identice. 

Licitatie  - punerea in vanzare a unui produs cu un pret de pornire, produsul fiind atribuit celui care ofera pretul cel mai mare in intervalul de timp in care licitatia este activa (informatie accesibila in lista de produse si pe pagina de produs, in sectiunea  "Timp ramas"). 

Puteti opta si pentru pretul de vanzare instant, care trebuie sa fie neaparat mai mare decat pretul de pornire. In acest caz daca in timpul licitatiei una dintre oferte este egala cu pretul de vanzare instant, licitatia se incheie chiar daca termenul licitatiei nu a expirat, iar produsul este adjudecat de cumparatorul care a facut oferta respectiva.

Activarea unei licitatii presupune achitarea unei taxe de 2€+TVA, putandu-se folosi si modalitatile de promovare. Nu se percep alte taxe sau comisioane suplimentare. Valabilitatea unei licitatii este de 30 zile calendaristice.

Atentie!: Nu oferiti datele dvs. de contact in pagina de prezentare a produsului dvs.

In cadrul unei licitatii poate fi pus in vanzare un singur produs. 

In cazul in care v-ati hotarat sa nu mai vindeti produsul scos la licitatie, aveti aceasta posibilitate accesand sectiunea "Contul meu" - "Anunturile mele" - optiunea "Inactiveaza", acest lucru fiind inregistrat si in istoricul licitatiei.

 

Crearea anuntului/licitatiei

Pentru crearea anuntului/licitatiei trebuie sa dati click pe "Adauga oferta" (daca doriti sa oferiti un produs spre vanzare / licitatie) sau "Adauga cerere" (daca doriti un anumit produs) si sa parcurgeti pasii: 

1. Alegerea categoriei in care se incadreaza cel mai bine anuntul/licitatia

2. Descrierea produsului / serviciului care face obiectul anuntului/licitatiei

Stabiliti titlul anuntului/licitatiei, care trebuie sa fie scurt si sugestiv, astfel incat sa atraga atentia si sa fie cat mai usor de gasit in motoarele de cautare.

Descrierea trebuie sa contina cat mai multe detalii despre produsul oferit/cerut, sa fie cat mai corecta si completa. Trebuie specificata si cantitatea produselor oferite spre vanzare.

Adaugati fotografii. Conform statisticilor un anunt/licitatie este de 3 ori mai vizualizat decat cele fara fotografii, fapt pentru care va oferim posibilitatea sa adaugati pana la 5 fotografii

Tot in aceasta sectiune se stabileste pretul fix in cazul anunturilor si pretul de pornire in cazul licitatiilor.

Atentie!: Nu oferiti datele dvs. de contact in pagina de prezentare a produsului dvs.

 3. Promovarea anuntului - pentru ca anuntul/licitatia dvs. sa fie cat mai vizibile va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de promovare (cu costurile corespunzatoare):

-          promovare pe prima pagina (30 zile calendaristice) - promovarea produsului in zona "Oferte speciale" de pe prima pagina a site-ului.

Pret: 2 €+TVA

-          promovare in categorie (30 zile calendaristice) - promovarea produsului in paginile categoriei de apartenenta.

Pret: 1 €+TVA

-          chenar in liste (30 zile calendaristice) - evidentierea produsului in liste cu chenar.

Pret: 0.5 €+TVA

-          culoare de fond in liste (30 zile calendaristice) - evidentierea produsului in liste cu fundal colorat.

Pret: 0.5 €+TVA

4. Verificare finala

 

Alimentarea contului

 

Alimentarea contului dvs. de pe PrimaStrigare.ro se face prin SMS, de pe telefonul mobil.

Dupa finalizarea procedurii de adaugare a unui anunt/licitatii, in functie de costul anuntului (anunt simplu sau anunt promovat), puteti alimenta contul cu 2 Euro+TVA sau cu 6 Euro+TVA.

 

Alimenta contul dvs. de utilizator cu 2 Euro+TVA se face prin intermediul platformei de plati mobilPay, prin directionarea catre pagina de plata de pe serverele securizate mobilPay, urmand pasii indicati. Serviciul este disponibil pentru retelele Vodafone, Cosmote si Orage .

 

Alimentarea contul dvs. de utilizator cu 6 Euro+TVA se face prin trimiterea unui SMS cu textul "PLATA" la numarul 7466 dupa care se urmeaza pasii de mai jos:

-          pentru reteaua Orage - se primeste inapoi sms de raspuns ce contine codul.

-          pentru reteaua Vodafone - se primeste inapoi sms de raspuns prin care se cere confirmarea platii trimitand sms cu textul "PLATA DA" la 7466. Dupa ce se trimite corect aceasta confirmare se trimite sms cu codul si se face taxarea.

-          pentru reteaua Cosmote - se primeste inapoi sms de raspuns prin care se cere confirmarea platii trimitand sms cu textul "PLATA DA" la 74660. Dupa ce se trimite corect aceasta confirmare se trimite sms cu codul si se face taxarea.