Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home4/rpri0074/public_html/ultimastrigare.ro/config/baza.php on line 7
Ultimastrigare.ro - anunturi, licitatii
logo ultimastrigare.ro
Cumpara
Contact
YouCanVisit Travel Portal
Bine ai venit !
Auto
Fashion&Lifestyle
Electronice
Imobiliare
Casa&Gradina
Arta&Colectii
Prestari servicii
Afaceri&Industrie
Animale
Alimente&Bauturi
Calatorii&Timp Liber

 

Modalitati de vanzare

 

Licitatia este una dintre modalitatile de vanzare pe PrimaStrigare.ro prin care se pune in vanzare un produs cu un pret de pornire, produsul fiind atribuit celui care ofera pretul cel mai mare in intervalul de timp in care licitatia este activa (informatie accesibila in lista de produse si pe pagina de produs, in sectiunea  "Timp ramas").  

Puteti opta si pentru pretul de vanzare instant, care trebuie sa fie neaparat mai mare decat pretul de pornire. In acest caz daca in timpul licitatiei una dintre oferte este egala cu pretul de vanzare instant, licitatia se incheie chiar daca termenul licitatiei nu a expirat, iar produsul este adjudecat de cumparatorul care a facut oferta respectiva.

Activarea unei licitatii presupune achitarea unei taxe de 2€+TVA, putandu-se folosi si modalitatile de promovare. Nu se percep alte taxe sau comisioane suplimentare.

Valabilitatea unei licitatii este de 30 zile calendaristice.

In cadrul unei licitatii poate fi pus in vanzare un singur produs. 

In cazul in care v-ati hotarat sa nu mai vindeti produsul scos la licitatie, aveti aceasta posibilitate accesand sectiunea "Contul meu" - "Anunturile mele" - optiunea "Inactiveaza", acest lucru fiind inregistrat si in istoricul licitatiei.