Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home4/rpri0074/public_html/ultimastrigare.ro/config/baza.php on line 7
Ultimastrigare.ro - anunturi, licitatii
logo ultimastrigare.ro
Cumpara
Contact
YouCanVisit Travel Portal
Bine ai venit !
Auto
Fashion&Lifestyle
Electronice
Imobiliare
Casa&Gradina
Arta&Colectii
Prestari servicii
Afaceri&Industrie
Animale
Alimente&Bauturi
Calatorii&Timp Liber

ACORD DE UTILIZARE

 

1. Premise 

Acest acord de utilizare contine termeni si conditii obligatorii pentru toti utilizatorii de pe site-ul PrimaStrigare.ro.

Folosirea site-ului PrimaStrigare.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de S.C. Mems Corporation S.R.L. prin intermediul site-ului PrimaStrigare.ro) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a termenilor si conditiilor expusi mai jos. Prin urmare, va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile prezentate in acest acord.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral prevederile acestui acord fara o notificare prealabila a utilizatorilor acestui site.

Pentru sugestii sau pentru clarificarea eventualelor nelamuriri puteti sa ne contactati la adresa de e-mail office@primastirgare.ro sau folosind formularul din sectiunea "Contact".

               

2. Clauze generale 

2.1. Intregul continut al site-ului PrimaStrigare.ro este proprietatea S.C. Mems Corporation S.R.L., inregistrata in Bucuresti, sector 6, str.Zboina Neagra nr.12, bl.90, sc.1, etaj 2, ap.12, J40/17507/02.11.2006, CUI: 19157228.

2.2. Site-ul PrimaStrigare.ro ofera utilizatorilor sai spatiu publicitar on-line pentru anunturi/licitatii si platforma de tranzactii on-line prin care pot vinde/cumpara diferite produse/servicii. In acest sens, PrimaStrigare.ro nu este intermediar sau mandatar in cadrul tranzactiilor si negocierilor dintre utilizatori.

2.3. Termenii folositi in prezentul acord vor avea urmatorul inteles:

PrimaStrigare.ro - site-ul PrimaStrigare.ro, inclusiv sectiunile si subpaginile acestuia.

UltimaStrigare.ro - site partener, inclusiv sectiunile si subpaginile acestuia

Utilizator - orice persoana fizica(inclusiv persoana fizica autorizata), cu varsta de cel putin 18 ani, si/sau persoana juridica care se inregistreaza pe site, acceptand termenii si conditiile prezentului acord.

Produs - bun sau serviciu comercializat pe site, conform legii.

Anunt - oferta publica cu pret fix, privitoare la vanzarea, cumpararea sau inchirierea unui produs, lansata de catre un utilizator in vederea publicarii acesteia de catre S.C. Mems Corporation S.R.L. prin intermediul site-ului PrimaStrigare.ro.

Licitatie - oferta publica cu pret de pornire, privitoare la vanzarea unui produs, lansata de catre un utilizator in vederea publicarii acesteia de catre S.C. Mems Corporation S.R.L. prin intermediul site-ului PrimaStrigare.ro. Termenul "licitatie" nu trebuie interpretat in sensul sau juridic si nu i se pot atribui efectele juridice corespunzatoare.

Pret fix - pretul stabilit de vanzator pentru produsul care face obiectul unui anunt.

Pret de pornire - pretul de la care incepe ofertarea pentru produsul pus in vanzare in cadrul unei licitatii si in acelasi timp pretul minim pe care il poate primi vanzatorul pentru produsul oferit.

Pret instant - pretul stabilit de vanzator si afisat in pagina de licitatie pentru care vanzatorul este dispus sa vanda produsul imediat si sa incheie licitatia inainte de termen.

Costul postarii - preturile practicate de S.C. Mems Corporation S.R.L. prin intermediul site-ului PrimaStrigare.ro pentru serviciile oferite utilizatorilor.

Catalog de produse - totalitatea bunurilor si serviciilor prezentate pe site, in sectiunile "Oferte" si "Cereri".

Vanzator - orice utilizator care lanseaza pe site (fie in sectiunea "Oferte", fie in sectiunea "Cereri") o oferta publica (anunt sau licitatie) privitoare la un produs.

Cumparator - orice utilizator interesat de produsul care face obiectul anuntului/licitatiei.

Administrator - personalul special instruit in vederea verificarii si, daca este necesar, modificarii continutului anunturilor/licitatiilor postate pe site.

Calificativ - feedback-ul primit de utilizator de la partenerii de tranzactie.

 

3. Responsabilitatea administratorului 

3.1. Administratorul asigura buna fuctionare a portalului PrimaStrigare.ro, exceptand cazurile de forta majora.

3.2. Administratorul nu este responsabil de efectele ce decurg din incheierea tranzactiilor intre utilizatorii site-ului sau din procesul de negociere. PrimaStrigare.ro nu este reprezentant al vanzatorului/cumparatorului si nu poate fi implicat in litigii judiciare si/sau extrajudiciare intre vanzator si cumparator.

3.3. PrimaStrigare.ro nu este raspunzator pentru conformitatea produselor tranzactionate pe site cu legislatia in vigoare si nici pentru veridicitatea informatiilor oferite de utilizatori.

3.4. PrimaStrigare.ro isi rezerva dreptul ca, la solicitarea autoritatilor competente ale statului sau pentru respectarea regulilor proprii, sa stearga partial/total postari care nu respecta prezentul Acord, legislatia in vigoare sau drepturile unei terte parti. De asemenea, PrimaStrigare.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona, suspenda sau anula accesul pe site al utilizatorilor care incalca prevederile acestui Acord sau legislatia in vigoare.

 

4. Utilizatorii PrimaStrigare.ro 

4.1. Orice persoana fizica(inclusiv persoana fizica autorizata), cu varsta de cel putin 18 ani, si/sau persoana juridica care se inregistreaza pe site, acceptand termenii si conditiile prezentului acord devine utilizator PrimaStrigare.ro.

4.2. Numele utilizatorilor si parola au caracter individual si netransmisibil, responsabilitatea pastrarii confidentialitatii acestora apartinand utilizatorului.

4.3. Utilizatorii au dreptul de a posta oferte/cereri pe site, adaugand anunturi sau licitatii, pot licitata pentru produsele de pe site sau pot cumpara instant, pot primi/acorda calificative.

4.4. Utilizatorilor nu le este permis sa creeze/foloseasca mai multe conturi de utilizatori.

4.5. Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca in continutul user-ului si al continutului anunturilor/licitatiilor termenul "PrimaStrigare", datele de contact sau limbaj obscen. 

4.6. Utilizatorilor le este interzis sa posteze in pagina de produs datele de contact (telefon, adresa de e-mail).

 

5. Costurile postarii anunturilor/licitatiilor 

5.1. Costul postarii unui anunt/licitatii pentru 30 zile calendaristice este de 2€+TVA (24%), putandu-se folosi si modalitatile de promovare. Nu se percep alte taxe sau comisioane suplimentare.

5.2. Costurile de promovare sunt:

-          promovare pe prima pagina (30 zile calendaristice) - promovarea produsului in zona "Oferte speciale" de pe prima pagina a site-ului

pret: 2 €+TVA

-          promovare in categorie (30 zile calendaristice) - promovarea produsului in paginile categoriei de apartenenta 

pret: 1 €+TVA 

               promovare pe pagina noastra de Facebook, in mod aleator 

Pret: 0

-             promovare pe prima pagina, in sectiunea "anuntul zilei", in mod aleator (24 ore)

Pret: 0

-          chenar in liste (30 zile calendaristice) - evidentierea produsului in liste cu chenar

pret: 0.5 €+TVA

-          culoare de fond in liste (30 zile calendaristice) - evidentierea produsului in liste cu fundal colorat

pret: 0.5 €+TVA

5.3. Costul anuntului/licitatiei si al promovarii daca se opteaza pentru aceasta varianta se retine din contul fiecarui utilizator PrimaStrigare.ro, astfel incat este necesar ca inainte de a incepe crearea anuntului/licitatiei sa existe in cont suma necesara.

 

6. Modalitatea de plata 

6.1.    In pasul 4 la adaugarea unei oferte/cereri se calculeaza suma totala de plata.

6.2.    Alimentarea contului se face prin SMS, de pe telefonul mobil, cu 2 Euro+TVA sau cu 6 Euro+TVA.

6.3.    Serviciul de plata prin SMS este asigurat de catre NETOPIA mobilPay (pentru platile in valoare de 2 Euro+TVA) si de catre Rentabiliweb (pentru platile in valoare de 6 Euro+TVA).

6.4.    Alimenta contul de utilizator cu 2 Euro+TVA se face prin intermediul platformei de plati mobilPay, prin directionarea catre pagina de plata de pe serverele securizate mobilPay, urmand pasii indicati. Serviciul este disponibil pentru retelele Vodafone, Cosmote si Orage.

6.5.    Alimentarea contul dvs. de utilizator cu 6 Euro+TVA se face prin trimiterea unui SMS cu textul "PLATA" la numarul 7466 dupa care se urmeaza pasii indicati. Serviciul este disponibil pentru retelele Vodafone, Cosmote si Orage.

6.6.    PrimaStrigare.ro nu raspunde si nu poarta nici o responsabilitate pentru eventualele erori si/sau fraude ca urmare a folosirii acestui serviciu de alimentare prin SMS.